luni, 8 martie 2010

Castig sigur la ruleta!

Se face astfel: se joaca doar pe culori ( sau doar pe par/impar etc...)
Se incepe cu o suma oarecare (x lei), pe negru sau pe rosu. Sansele sa iasa culoarea ta sunt de 50%. Daca ai castigat, ai dublat suma. Daca ai pierdut, pui urmatoarea miza care va fi de 2 ori suma initiala (2x lei) . Daca vei castiga , vei avea 4x lei , ceea ce reprezinta suma pusa in joc (2x lei) plus suma pierduta initial ( xlei) si vei avea deja un castig de xlei. Daca ai pierdut si de data asta, urmatoare miza va fi de 4x lei. Daca vei castiga, vei avea 8x lei, ceea ce reprezinta recuperarea sumelelor pierdute pana atunci (x lei+ 2x lei + 4 x lei) adica 7x lei si iti ramane un castig net de x lei. Deci prin aceste dublari succesive ale mizei, la un moment dat vei recupera sumele pierdute si vei ramane cu un castig net egal cu suma x lei cu care ai inceput.

Totul e sa ai destui bani in portofel ca sa poti dubla suma la fiecare joc in caz ca pierzi.

Conform teoriei matematice a probabilitatii, daca joci pe aceeasi culoare, e destul de putin plauzibil sa iasa la rand doar cealalta culoare de un numar foarte mare de ori ( deci sa iasa tot negru, sau tot rosu de n-spe ori la rand). Cand iese culoare aleasa de tine , automat recuperezi sumele pierdute si iti ramane si castigul net de x lei.

Metoda poate fi perfectionata ( sa joci pe grupuri de numere, pe coloane, pe linii etc).

Un comentariu:

  1. da,am si eu strategii legate de culori etc,dar cred ca e important sa nu te aventurezi prea mult si sa scapi lucrurile de sub control, altfel poti pierde o groaza de bani pe ruleta online!

    RăspundeţiȘtergere